Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové na celeru a pomerančích)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 819 kJ /
674 kcal
Bílkoviny6,69 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,69 g
Tuky45,00 g
– nasycené3,26 g
– nenasycené39,83 g
–– mononenasycené27,89 g
–– polynenasycené11,93 g
––– omega 33,61 g
Vláknina15,56 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1,18 g
Sůl2,74 g
Sacharidy22,02 g
– cukry6,79 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 plátky 4 plátky krkovice Vepřová krkovice
4 lžíce 4 lžíce oleje Olej řepkový 44 ml
1 1 větší mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1/2 1/2 celeru Celer bulva čerstvá 270 g
1 1 pórek Pórek čerstvý
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
1 1 pomeranč Pomeranč čerstvý
200 ml 200 ml bílého vína + vývar podle potřeby Víno bílé suché 200 ml
1 PL 1 PL sójové omáčky Sójová omáčka Tamari 15 ml
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.