Nutriční hodnoty (Vepřové na celeru a pomerančích)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 819 kJ / 674 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,69 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,69 g |
Tuky | 45,00 g |
– nasycené | 3,26 g |
– nenasycené | 39,83 g |
–– mononenasycené | 27,89 g |
–– polynenasycené | 11,93 g |
––– omega 3 | 3,61 g |
Vláknina | 15,56 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,18 g |
Sůl | 2,74 g |
Sacharidy | 22,02 g |
– cukry | 6,79 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 plátky 4 plátky krkovice | Vepřová krkovice | |
4 lžíce 4 lžíce oleje | Olej řepkový | 44 ml |
1 1 větší mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1/2 1/2 celeru | Celer bulva čerstvá | 270 g |
1 1 pórek | Pórek čerstvý | |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
1 1 pomeranč | Pomeranč čerstvý | |
200 ml 200 ml bílého vína + vývar podle potřeby | Víno bílé suché | 200 ml |
1 PL 1 PL sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 15 ml |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská |