Nutriční hodnoty (Vepřové na celeru a pomerančích)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 819 kJ / 674 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,69 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,69 g |
| Tuky | 45,00 g |
| – nasycené | 3,26 g |
| – nenasycené | 39,83 g |
| –– mononenasycené | 27,89 g |
| –– polynenasycené | 11,93 g |
| ––– omega 3 | 3,61 g |
| Vláknina | 15,56 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 1,18 g |
| Sůl | 2,74 g |
| Sacharidy | 22,02 g |
| – cukry | 6,79 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 plátky 4 plátky krkovice | Vepřová krkovice | |
| 4 lžíce 4 lžíce oleje | Olej řepkový | 44 ml |
| 1 1 větší mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 1/2 1/2 celeru | Celer bulva čerstvá | 270 g |
| 1 1 pórek | Pórek čerstvý | |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 1 1 pomeranč | Pomeranč čerstvý | |
| 200 ml 200 ml bílého vína + vývar podle potřeby | Víno bílé suché | 200 ml |
| 1 PL 1 PL sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 15 ml |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská |