Nutriční hodnoty (Ražničí s marinádovou šťávou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 8 719 kJ / 2 084 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 162,22 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 141,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 20,72 g |
| Tuky | 105,57 g |
| – nasycené | 47,65 g |
| – nenasycené | 52,51 g |
| –– mononenasycené | 43,23 g |
| –– polynenasycené | 9,28 g |
| ––– omega 3 | 0,15 g |
| Vláknina | 56,70 g |
| Cholesterol | 350 mg |
| Sodík | 2,82 g |
| Sůl | 6,50 g |
| Sacharidy | 108,00 g |
| – cukry | 38,33 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g vepřové kýty | Vepřová kýta | 500 g |
| 100 g 100 g anglické slaniny | Anglická slanina | 100 g |
| 100 g 100 g salámu Vysočina (nebo jiný) | Suchý salám | 100 g |
| 1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| 3 3 cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
| 10 10 cherry rajčat | Rajčata cherry | 300 g |
| 10 kuliček 10 kuliček hroznového vína | Hroznové víno čerstvé | |
| trochu trochu másla | Máslo kravské | |
| petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 3 3 sroužky česneku | Česnek čerstvý | 210 g |
| olej | Olej řepkový | |
| worcester | Worcestrová omáčka | |
| 1 lžíce 1 lžíce rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 15 g |
| pár kapek kapek citronu | Citrón čerstvý |