Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Sýrový nákyp z více druhů sýrů a uzeného masa)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie13 429 kJ /
3 210 kcal
Bílkoviny164,70 g
– z toho živočišné bílkoviny156,70 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,00 g
Tuky243,90 g
– nasycené146,58 g
– nenasycené71,25 g
–– mononenasycené63,88 g
–– polynenasycené7,38 g
––– omega 32,18 g
Vláknina8,80 g
Cholesterol 769 mg
Sodík 7,41 g
Sůl18,05 g
Sacharidy84,50 g
– cukry23,70 g
––– laktóza19,87 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
8 8 větších brambor Brambor zimní 400 g
150 g 150 g Parmazánu Parmezán 150 g
100 g 100 g uzené Parenice nebo Korbáčiků Ovčí sýr 100 g
3 3 šalotky Šalotka čerstvá
250 g 250 g uzeného masa (maso z uzených ovařených žebírek nebo z uzených kuřecích stehen) Vepřová plec uzená 250 g
150-180 g 150-180 g sýru s modrou plísní Niva 50% t. v s. 165 g
300 ml 300 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 300 ml
4 4 polévkové lžíce olivového oleje Olej olivový
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.