Nutriční hodnoty (Sýrový nákyp z více druhů sýrů a uzeného masa)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 429 kJ / 3 210 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 164,70 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 156,70 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,00 g |
Tuky | 243,90 g |
– nasycené | 146,58 g |
– nenasycené | 71,25 g |
–– mononenasycené | 63,88 g |
–– polynenasycené | 7,38 g |
––– omega 3 | 2,18 g |
Vláknina | 8,80 g |
Cholesterol | 769 mg |
Sodík | 7,41 g |
Sůl | 18,05 g |
Sacharidy | 84,50 g |
– cukry | 23,70 g |
––– laktóza | 19,87 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
8 8 větších brambor | Brambor zimní | 400 g |
150 g 150 g Parmazánu | Parmezán | 150 g |
100 g 100 g uzené Parenice nebo Korbáčiků | Ovčí sýr | 100 g |
3 3 šalotky | Šalotka čerstvá | |
250 g 250 g uzeného masa (maso z uzených ovařených žebírek nebo z uzených kuřecích stehen) | Vepřová plec uzená | 250 g |
150-180 g 150-180 g sýru s modrou plísní | Niva 50% t. v s. | 165 g |
300 ml 300 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 300 ml |
4 4 polévkové lžíce olivového oleje | Olej olivový | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |