Nutriční hodnoty (Kuskusový salát s cizrnou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
| Energie | 13 545 kJ / 3 237 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 144,88 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 30,07 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 114,81 g |
| Tuky | 136,38 g |
| – nasycené | 43,37 g |
| – nenasycené | 89,02 g |
| –– mononenasycené | 66,03 g |
| –– polynenasycené | 22,99 g |
| ––– omega 3 | 1,09 g |
| Vláknina | 159,68 g |
| Cholesterol | 206 mg |
| Sodík | 4,09 g |
| Sůl | 10,11 g |
| Sacharidy | 278,92 g |
| – cukry | 49,41 g |
| ––– laktóza | 3,08 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g celozrnného kuskusu | Kuskus pšeničný | 250 g |
| 1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
| 1 konzerva 1 konzerva cizrny | Cizrna | 400 g |
| 1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| 1 1 menší červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
| 1 1 okurka | Okurka salátová čerstvá | |
| 1 hrst 1 hrst fazolek mungo | Mungo | |
| 250 g 250 g cherry rajčat | Rajčata cherry | 250 g |
| 1 hrst 1 hrst čerstvých bylinek (petrželka, bazalka) | Petržel nať čerstvá | |
| 200 g 200 g sýra feta (nebo balkánského sýra) | Sýr feta | 200 g |
| 1/4 hrnku 1/4 hrnku olivového oleje | Olej olivový | 62.5 ml |
| šťáva z 2-3 šťáva z 2-3 limetek | Limetka čerstvá | 200 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý |