Nutriční hodnoty (Kuře na švestkách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 8 385 kJ / 2 004 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 31,08 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 4,96 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 26,12 g |
| Tuky | 136,40 g |
| – nasycené | 38,32 g |
| – nenasycené | 84,82 g |
| –– mononenasycené | 31,24 g |
| –– polynenasycené | 53,57 g |
| ––– omega 3 | 10,00 g |
| Vláknina | 38,00 g |
| Cholesterol | 150 mg |
| Sodík | 428 mg |
| Sůl | 1,06 g |
| Sacharidy | 147,61 g |
| – cukry | 94,64 g |
| ––– laktóza | 4,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 kuře | Kuře | |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| 1 kostka 1 kostka slepičího bujonu | Bujón kuřecí BIO | 10 g |
| 150 ml 150 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 150 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
| 150 g 150 g sušených švestek | Švestky sušené | 150 g |
| 3 3 cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
| 100 g 100 g jader vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 100 g |
| máslo | Máslo kravské | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý |