Nutriční hodnoty (Králík pečený na másle s rozmarýnem a červeným zelím)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
| Energie | 9 069 kJ / 2 168 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 10,73 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 4,20 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,53 g |
| Tuky | 188,78 g |
| – nasycené | 95,76 g |
| – nenasycené | 89,85 g |
| –– mononenasycené | 75,96 g |
| –– polynenasycené | 13,89 g |
| ––– omega 3 | 2,21 g |
| Vláknina | 20,70 g |
| Cholesterol | 325 mg |
| Sodík | 1,63 g |
| Sůl | 4,00 g |
| Sacharidy | 102,15 g |
| – cukry | 76,70 g |
| ––– laktóza | 0,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 králík | Králík | |
| 4 snítky 4 snítky rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
| mořská sůl | Sůl mořská | |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| 100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
| 1-2 1-2 cibule | Cibule čerstvá | 105 g |
| 5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
| 1 1 malá hlávka červeného zelí | Zelí červené čerstvé | |
| 100 g 100 g uzeného špeku | Špek | 100 g |
| 2 2 menší cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 1 1 větší brambor | Brambor zimní | 50 g |
| 4 lžíce 4 lžíce krystalového cukru | Cukr bílý | 60 g |
| 2 lžíce 2 lžíce octa | Ocet lihový | 30 ml |
| sůl | Sůl mořská |