Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vánoční polévka z kapříka (rybí))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 995 kJ /
477 kcal
Bílkoviny12,08 g
– z toho živočišné bílkoviny5,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,48 g
Tuky22,82 g
– nasycené14,39 g
– nenasycené7,02 g
–– mononenasycené6,09 g
–– polynenasycené0,93 g
––– omega 30,20 g
Vláknina8,45 g
Cholesterol 72 mg
Sodík 167 mg
Sůl0,40 g
Sacharidy52,75 g
– cukry15,80 g
––– laktóza7,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 filety z kapra Kapr filet
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
3 kuličky 3 kuličky nového koření Nové koření
5-10 kuliček 5-10 kuliček celého pepře Pepř černý
1 1 bobkový list Bobkový list sušený
sůl Sůl mořská
1 kostička 1 kostička bujonu Bujón hovězí
2 cm 2 cm másla Máslo kravské
2 2 menší mrkve Mrkev čerstvá 100 g
1 1 petržel Petržel kořenová čerstvá
kousek kousek celeru Celer bulva čerstvá
3 lžíce 3 lžíce dětské krupičky Krupice pšeničná jemná 45 g
200 ml 200 ml smetany Smetana kravská sladká 12% 200 ml
trochu trochu muškátového květu Muškát květ sušený
petrželová nať Petržel nať čerstvá
krutonky ze 2 rohlíků Krutony

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.