Nutriční hodnoty (Pangas s květákem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 10 697 kJ / 2 557 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 28,84 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 27,86 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
| Tuky | 267,29 g |
| – nasycené | 126,70 g |
| – nenasycené | 133,06 g |
| –– mononenasycené | 113,63 g |
| –– polynenasycené | 19,43 g |
| ––– omega 3 | 0,36 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 728 mg |
| Sodík | 5,00 g |
| Sůl | 12,42 g |
| Sacharidy | 8,00 g |
| – cukry | 4,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 filety pangasia | Pangas filet | |
| 1 1 květák | Květák čerstvý | |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| zelené fazolové lusky | Fazolky čerstvé | |
| 30 dkg 30 dkg slaniny | Špek | 300 g |
| olivový olej | Olej olivový | |
| koření na ryby | Grilovací koření | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| smetana | Smetana kravská sladká 12% |