Nutriční hodnoty (Ořechový sumec)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 33 060 kJ / 7 902 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 106,25 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 69,18 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 37,07 g |
| Tuky | 529,10 g |
| – nasycené | 285,58 g |
| – nenasycené | 214,19 g |
| –– mononenasycené | 153,65 g |
| –– polynenasycené | 60,54 g |
| ––– omega 3 | 9,26 g |
| Vláknina | 12,80 g |
| Cholesterol | 2,85 g |
| Sodík | 1,25 g |
| Sůl | 1,66 g |
| Sacharidy | 672,30 g |
| – cukry | 430,60 g |
| ––– laktóza | 23,60 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |
| 200 g 200 g cukr krupice | Cukr bílý | 200 g |
| 100 g 100 g mletých ořechů | Vlašské ořechy mleté | 100 g |
| 150 g 150 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 150 g |
| 50 g 50 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 50 g |
| 6 lžic 6 lžic horké vody | Voda | 108 ml |
| 1 balíček 1 balíček kypřícího prášku do perníku | Kypřící prášek do perníku bez fosfátů | 20 g |
| 250 ml 250 ml ovocné marmelády | Marmeláda jahodová | |
| 500 g 500 g másla | Máslo kravské | 500 g |
| 2 2 vanilkové pudinky | Puding v prášku | 80 g |
| 200 g 200 g moučkového cukru | Cukr bílý | 200 g |
| 2 2 vanilkové cukry | Cukr vanilkový | |
| 400 ml 400 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 400 ml |
| rum | Rum | |
| marcipánová hmota | Marcipán |