Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ořechový sumec)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie33 060 kJ /
7 902 kcal
Bílkoviny106,25 g
– z toho živočišné bílkoviny69,18 g
– z toho rostlinné bílkoviny37,07 g
Tuky529,10 g
– nasycené285,58 g
– nenasycené214,19 g
–– mononenasycené153,65 g
–– polynenasycené60,54 g
––– omega 39,26 g
Vláknina12,80 g
Cholesterol 2,85 g
Sodík 1,25 g
Sůl1,66 g
Sacharidy672,30 g
– cukry430,60 g
––– laktóza23,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6 6 vajec Vejce slepičí 420 g
200 g 200 g cukr krupice Cukr bílý 200 g
100 g 100 g mletých ořechů Vlašské ořechy mleté 100 g
150 g 150 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 150 g
50 g 50 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 50 g
6 lžic 6 lžic horké vody Voda 108 ml
1 balíček 1 balíček kypřícího prášku do perníku Kypřící prášek do perníku bez fosfátů 20 g
250 ml 250 ml ovocné marmelády Marmeláda jahodová
500 g 500 g másla Máslo kravské 500 g
2 2 vanilkové pudinky Puding v prášku 80 g
200 g 200 g moučkového cukru Cukr bílý 200 g
2 2 vanilkové cukry Cukr vanilkový
400 ml 400 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 400 ml
rum Rum
marcipánová hmota Marcipán

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.