Předkrm pro Magdalenku

Fantom Kuchař: Fantom

4 porce Drůbeží maso 15 názorů

Suroviny

100 g vařených kuřecích prsíček
mrkev
řapíkatý celer
80 g Lučiny
50 g bílého jogurtu
sůl
bílý pepř
bílá ředkev
Recept si zatím oblíbilo 16 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Kuřecí prsa, očištěnou mrkev a řapíkatý celer nakrájíme na jemné nudličky (opravdu jemné, kdo si netroufá, tak ať mrkev nastrouhá na struhadle), přidáme Lučinu, osolíme a opepříme a povolíme jogurtem, můžeme zakápnout citronovou štávou.

  2. Dáme odležet do lednice.

  3. Bílou ředkev očistíme a nakrájíme si plátky tenký jako papír, z nich vyřízneme vykrajovátkem na vánoční cukroví kolečka.

  4. Na dno vykrajovátka dáme plátek ředkve, naplníme směsí, přiklopíme dalším plátkem ředkve a opatrně vysuneme vykrajovátko nahoru, aby nám zbyla krásná bábovička.

  5. Uděláme na každou porci 2 bábovičky, ozdobíme bylinkami a přidáme toustový chléb.

Poznámka

Doufám, že se bude Magdalence zamlouvat :-)

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 6 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Předkrm pro Magdalenku

Tématické fráze: vánoční předkrm vanocni predkrmy předkrmy na vánoce jednoduchy predkrm jednoduche předkrmy předkrmy foto předkrm na vánoce předkrmy vánoční vánoční předkrmy recepty předkrm rychlý předkrm předkrm z mrkve rychlé předkrmy super předkrmy recepty na vanocni predkrmy recept na vánoční předkrm vánořní předkrmy predkrm z celeru předkrm vánoční předkrm vánoce

Zapomněl/a jsem heslo

Právě probíhá vánoční soutěž! Přidávejte fotky k receptům a vyhrajte vybavení do kuchyně. Zúčastnit se

Zavřít