Nutriční hodnoty (Hovězí líčka Hungaria)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 6 748 kJ / 1 613 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 134,20 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 133,80 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,40 g |
| Tuky | 102,80 g |
| – nasycené | 16,48 g |
| – nenasycené | 85,54 g |
| –– mononenasycené | 74,24 g |
| –– polynenasycené | 11,30 g |
| ––– omega 3 | 0,16 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 282 mg |
| Sodík | 288 mg |
| Sůl | 0,60 g |
| Sacharidy | 6,20 g |
| – cukry | 0,80 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g hovězích líček | Hovězí líčka | 600 g |
| 2 dcl 2 dcl kvalitního červeného vína (já použila Merlot) | Víno červené suché | 200 ml |
| 2 PL 2 PL koření Hungaria (složení viz Poznámka) | Koření Argentina | |
| 1 dcl 1 dcl panenského olivového oleje | Olej olivový | 100 ml |