Nutriční hodnoty (Rarášci v tapiokové krustě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 589 kJ / 858 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 25,60 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 21,70 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,90 g | 
| Tuky | 23,70 g | 
| – nasycené | 4,85 g | 
| – nenasycené | 12,95 g | 
| –– mononenasycené | 10,00 g | 
| –– polynenasycené | 2,95 g | 
| ––– omega 3 | 0,37 g | 
| Vláknina | 3,60 g | 
| Cholesterol | 648 mg | 
| Sodík | 639 mg | 
| Sůl | 0,98 g | 
| Sacharidy | 133,75 g | 
| – cukry | 1,50 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 150 g 150 g tapiokové mouky | Mouka tapioková | 150 g | 
| 2 lžičky 2 lžičky Vegemite | Kořenící směs sypká | |
| 2-3 2-3 vejce | Vejce slepičí | 175 g | 
| 1 lžíce 1 lžíce plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g | 
| 1 1 malá lžička slunečnicového oleje | Olej slunečnicový | |
| bílé víno k naředění správné konzistence | Víno bílé suché | |
| mletý bílý pepř | Pepř bílý mletý | |
| 2 2 kuřecí stehna | Kuře stehno s kůží | |
| olej na smažení | Olej řepkový |