Exotický krůtí plátek

hanahcotton Kuchařka: hanahcotton

Drůbeží maso 5 názorů

Suroviny

plátek krůtího masa
fíkové čatní
česneková sůl
1 lžíce olivového oleje
pepř
rýže
vařená mrkev
rajče
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Maso osolíme česnekovou solí, potřeme z obou stran fíkovým čatním, zakápneme olivovým olejem a dáme přes noc odležet do lednice.

  2. Uvaříme rýži, do které nastrouháme uvařenou mrkev. Dochutíme solí a pepřem.

  3. Krůtí maso prudce osmahneme z obou stran na pánvičce.

  4. Poté dáme maso na alobal.

  5. Na maso uděláme hromádku z mrkvové rýže, na kterou dáme rozkrojené rajče - při pečení pustí šťávu.

  6. Vše zabalíme a dáme péct do trouby na 200°C - horkovzduch - na 1/2 hodiny.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Ohodnoťte recept: Exotický krůtí plátek

Tématické fráze: exotické recepty krůtí plátek krůtí ramínko recepty krůtí prsa s fíkovým čatní krůtí na prudko exotické recepty krutí maso na prudko recept na krůtí ramínko recept z catnim recept s fíkovým čatní plátky exotické exotické plátky

Zapomněl/a jsem heslo