Nutriční hodnoty (Nudle s tvarohem a jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 8 325 kJ / 1 990 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 77,01 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 44,46 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 32,55 g |
| Tuky | 32,26 g |
| – nasycené | 12,55 g |
| – nenasycené | 12,40 g |
| –– mononenasycené | 9,48 g |
| –– polynenasycené | 2,92 g |
| ––– omega 3 | 0,44 g |
| Vláknina | 20,75 g |
| Cholesterol | 559 mg |
| Sodík | 380 mg |
| Sůl | 0,73 g |
| Sacharidy | 337,45 g |
| – cukry | 145,05 g |
| ––– laktóza | 14,55 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g těstovin (nudle, fleky) | Těstoviny pšeničné | 250 g |
| 200 g 200 g tvarohu | Tvaroh polotučný | 200 g |
| 300 g 300 g jablek | Jablko čerstvé | 300 g |
| 2 lžíce 2 lžíce rozinek | Rozinky | 30 g |
| 1 lžíce 1 lžíce skořice | Skořice ceylonská | 15 g |
| 150 ml 150 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 150 ml |
| 3 lžíce 3 lžíce cukru | Cukr bílý | 75 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| máslo na vymazání formy | Máslo kravské |