Nutriční hodnoty (Herinkový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 287 kJ / 308 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,98 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,98 g |
| Tuky | 0,52 g |
| – nasycené | 0,06 g |
| – nenasycené | 0,06 g |
| –– mononenasycené | 0,03 g |
| –– polynenasycené | 0,03 g |
| ––– omega 3 | 0,04 g |
| Vláknina | 11,90 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 27 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 63,00 g |
| – cukry | 7,70 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 7 7 brambor | Brambor zimní | 350 g |
| 3 3 řezy ze slanečků v oleji | Slaneček | |
| 1 1 velký zavináč | ||
| 1 1 uzený sleď | Sleď filet | |
| 1 krabička 1 krabička sardinek | Sardinky v oleji | |
| 1 1 tuba sardelové pasty | Sardelová pasta | |
| 1 1 středně veliká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 2 kyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
| olej ze sardinek a slanečkových řezů | Slaneček | |
| voda | Voda | |
| ocet | Ocet lihový | |
| cukr | Cukr bílý | |
| sůl | Sůl mořská |