Nutriční hodnoty (Kuřecí závitky se sýrem a šunkou v sýrovém přelivu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 867 kJ / 1 641 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 269,25 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 268,65 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,60 g |
| Tuky | 37,30 g |
| – nasycené | 6,04 g |
| – nenasycené | 28,69 g |
| –– mononenasycené | 19,53 g |
| –– polynenasycené | 9,16 g |
| ––– omega 3 | 3,80 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 665 mg |
| Sodík | 1,62 g |
| Sůl | 3,87 g |
| Sacharidy | 9,90 g |
| – cukry | 1,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 kuřecí prsíčka | Kuře prso | 1050 g |
| 3 plátky 3 plátky uzeného sýra (Krolewski Albert) | Eidam 30% t. v s. uzený | |
| 6 plátků 6 plátků sýra s česnekem (Albert) | Sýr gervais 30% t. v s. | |
| 6 plátků 6 plátků šunky | Šunka vepřová vařená | 120 g |
| 1 PL 1 PL koření Hungaria (Koření s orlem) | Koření Argentina | |
| 1 PL 1 PL citronového pepře (Koření s orlem) | Pepř černý | |
| 1 PL 1 PL sýrové omáčky v prášku (Koření od Lubana) | ||
| 3 dcl 3 dcl dobrého suchého bílého vína | Víno bílé suché | 300 ml |
| cca 2 PL 2 PL oleje (já dala slunečnicový) | Olej řepkový | 22 ml |