Nutriční hodnoty (Vepřový plátek v pikantním koprovém těstíčku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 932 kJ / 223 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 17,79 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,43 g |
| Tuky | 15,72 g |
| – nasycené | 3,73 g |
| – nenasycené | 7,53 g |
| –– mononenasycené | 6,06 g |
| –– polynenasycené | 1,47 g |
| ––– omega 3 | 0,06 g |
| Vláknina | 0,40 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 305 mg |
| Sůl | 0,67 g |
| Sacharidy | 2,30 g |
| – cukry | 0,25 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 ks 4 ks vepřového masa (kotleta, kýta, krkovička) | Vepřová kýta | |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| 2 lžičky 2 lžičky kopru ve slaném nálevu | Kopr nať čerstvý | 10 g |
| 1 lžička 1 lžička harissa | Harissa | 5 g |
| hladká mouka asi 3 lžíce lžíce | Mouka pšeničná hladká | |
| olej na smažení | Olej řepkový |