Nutriční hodnoty (Vepřový plátek v pikantním koprovém těstíčku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 932 kJ / 223 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,79 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,43 g |
Tuky | 15,72 g |
– nasycené | 3,73 g |
– nenasycené | 7,53 g |
–– mononenasycené | 6,06 g |
–– polynenasycené | 1,47 g |
––– omega 3 | 0,06 g |
Vláknina | 0,40 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 305 mg |
Sůl | 0,67 g |
Sacharidy | 2,30 g |
– cukry | 0,25 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 ks 4 ks vepřového masa (kotleta, kýta, krkovička) | Vepřová kýta | |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
sůl | Sůl mořská | |
2 lžičky 2 lžičky kopru ve slaném nálevu | Kopr nať čerstvý | 10 g |
1 lžička 1 lžička harissa | Harissa | 5 g |
hladká mouka asi 3 lžíce lžíce | Mouka pšeničná hladká | |
olej na smažení | Olej řepkový |