Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová bratislavská plec)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 5

Energie4 436 kJ /
1 060 kcal
Bílkoviny117,94 g
– z toho živočišné bílkoviny109,10 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,84 g
Tuky36,49 g
– nasycené14,58 g
– nenasycené15,57 g
–– mononenasycené13,15 g
–– polynenasycené2,43 g
––– omega 30,26 g
Vláknina12,94 g
Cholesterol 373 mg
Sodík 636 mg
Sůl1,40 g
Sacharidy59,74 g
– cukry26,07 g
––– laktóza13,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vepřové plece Vepřová plec 500 g
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
30 g 30 g rajčatového protlaku Protlak rajčatový 30 g
40 g 40 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 40 g
200 ml 200 ml mléka (podle potřeby) Mléko kravské polotučné 1,5% 200 ml
100 ml 100 ml sladké smetany na vaření 12% Smetana kravská sladká 12% 100 ml
1 1 malá mrkev Mrkev čerstvá 50 g
100 g 100 g celeru Celer bulva čerstvá 100 g
1 1 sterilovaná okurka Okurka polní zavařená
1 lžíce 1 lžíce sterilovaného hrášku Hrášek zelený sterilovaný 15 g
citronová šťáva (dle potřeby) Šťáva z citrónu

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.