Nutriční hodnoty (Vepřová bratislavská plec)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
Energie | 4 436 kJ / 1 060 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 117,94 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 109,10 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,84 g |
Tuky | 36,49 g |
– nasycené | 14,58 g |
– nenasycené | 15,57 g |
–– mononenasycené | 13,15 g |
–– polynenasycené | 2,43 g |
––– omega 3 | 0,26 g |
Vláknina | 12,94 g |
Cholesterol | 373 mg |
Sodík | 636 mg |
Sůl | 1,40 g |
Sacharidy | 59,74 g |
– cukry | 26,07 g |
––– laktóza | 13,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g vepřové plece | Vepřová plec | 500 g |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
30 g 30 g rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 30 g |
40 g 40 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 40 g |
200 ml 200 ml mléka (podle potřeby) | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
100 ml 100 ml sladké smetany na vaření 12% | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml |
1 1 malá mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
100 g 100 g celeru | Celer bulva čerstvá | 100 g |
1 1 sterilovaná okurka | Okurka polní zavařená | |
1 lžíce 1 lžíce sterilovaného hrášku | Hrášek zelený sterilovaný | 15 g |
citronová šťáva (dle potřeby) | Šťáva z citrónu |