Nutriční hodnoty (Kuřecí triangl s pečenými brambory)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 7 683 kJ / 1 836 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 208,06 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 183,43 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 24,63 g |
| Tuky | 29,87 g |
| – nasycené | 5,37 g |
| – nenasycené | 19,88 g |
| –– mononenasycené | 13,81 g |
| –– polynenasycené | 6,08 g |
| ––– omega 3 | 2,50 g |
| Vláknina | 25,98 g |
| Cholesterol | 672 mg |
| Sodík | 981 mg |
| Sůl | 2,30 g |
| Sacharidy | 171,99 g |
| – cukry | 14,55 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 750 g 750 g kuřecích prsou | Kuře prso | 750 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 2 plátky 2 plátky celozrnného toustového chleba | Toast pšeničný bílý | 40 g |
| 1 lžička 1 lžička zázvoru | Zázvor sušený | 7 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| 1 svazek 1 svazek petržele | Petržel kořenová čerstvá | 80 g |
| 1 lžička 1 lžička dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 6 g |
| 100 ml 100 ml obilného mléka OvesMilk TopNatur | Nápoj ječný | 100 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 750 g 750 g brambor | Brambor zimní | 750 g |
| 1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |