Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí triangl s pečenými brambory)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie7 683 kJ /
1 836 kcal
Bílkoviny208,06 g
– z toho živočišné bílkoviny183,43 g
– z toho rostlinné bílkoviny24,63 g
Tuky29,87 g
– nasycené5,37 g
– nenasycené19,88 g
–– mononenasycené13,81 g
–– polynenasycené6,08 g
––– omega 32,50 g
Vláknina25,98 g
Cholesterol 672 mg
Sodík 981 mg
Sůl2,30 g
Sacharidy171,99 g
– cukry14,55 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
750 g 750 g kuřecích prsou Kuře prso 750 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
2 plátky 2 plátky celozrnného toustového chleba Toast pšeničný bílý 40 g
1 lžička 1 lžička zázvoru Zázvor sušený 7 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
1 svazek 1 svazek petržele Petržel kořenová čerstvá 80 g
1 lžička 1 lžička dijonské hořčice Hořčice dijonská 6 g
100 ml 100 ml obilného mléka OvesMilk TopNatur Nápoj ječný 100 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
750 g 750 g brambor Brambor zimní 750 g
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.