Nutriční hodnoty (Kulajda)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 303 kJ / 790 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 56,08 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 52,08 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,00 g |
| Tuky | 45,56 g |
| – nasycené | 10,92 g |
| – nenasycené | 21,00 g |
| –– mononenasycené | 16,80 g |
| –– polynenasycené | 4,20 g |
| ––– omega 3 | 0,19 g |
| Vláknina | 4,40 g |
| Cholesterol | 1,55 g |
| Sodík | 608 mg |
| Sůl | 1,26 g |
| Sacharidy | 36,60 g |
| – cukry | 2,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 hrst 1 hrst sterilovaného kopru (nebo mraženého) | Kopr nať sterilovaná | |
| 6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |
| 4 4 velké brambory | Brambor zimní | 200 g |
| 8 8 velkých čerstvých žampionů (nebo lesních hub) | Žampion čerstvý | |
| 400 ml 400 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 400 ml |
| světlá jíška (dle potřeby) | Jíška světlá instantní | |
| 6 kuliček 6 kuliček pepře | Pepř černý | |
| 6 kuliček 6 kuliček nového koření | Nové koření | |
| 4 4 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
| sůl | Sůl mořská |