Nutriční hodnoty (Kulajda)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 303 kJ / 790 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,08 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 52,08 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,00 g |
Tuky | 45,56 g |
– nasycené | 10,92 g |
– nenasycené | 21,00 g |
–– mononenasycené | 16,80 g |
–– polynenasycené | 4,20 g |
––– omega 3 | 0,19 g |
Vláknina | 4,40 g |
Cholesterol | 1,55 g |
Sodík | 608 mg |
Sůl | 1,26 g |
Sacharidy | 36,60 g |
– cukry | 2,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 hrst 1 hrst sterilovaného kopru (nebo mraženého) | Kopr nať sterilovaná | |
6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |
4 4 velké brambory | Brambor zimní | 200 g |
8 8 velkých čerstvých žampionů (nebo lesních hub) | Žampion čerstvý | |
400 ml 400 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 400 ml |
světlá jíška (dle potřeby) | Jíška světlá instantní | |
6 kuliček 6 kuliček pepře | Pepř černý | |
6 kuliček 6 kuliček nového koření | Nové koření | |
4 4 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
sůl | Sůl mořská |