Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kulajda)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 303 kJ /
790 kcal
Bílkoviny56,08 g
– z toho živočišné bílkoviny52,08 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,00 g
Tuky45,56 g
– nasycené10,92 g
– nenasycené21,00 g
–– mononenasycené16,80 g
–– polynenasycené4,20 g
––– omega 30,19 g
Vláknina4,40 g
Cholesterol 1,55 g
Sodík 608 mg
Sůl1,26 g
Sacharidy36,60 g
– cukry2,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 hrst 1 hrst sterilovaného kopru (nebo mraženého) Kopr nať sterilovaná
6 6 vajec Vejce slepičí 420 g
4 4 velké brambory Brambor zimní 200 g
8 8 velkých čerstvých žampionů (nebo lesních hub) Žampion čerstvý
400 ml 400 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 400 ml
světlá jíška (dle potřeby) Jíška světlá instantní
6 kuliček 6 kuliček pepře Pepř černý
6 kuliček 6 kuliček nového koření Nové koření
4 4 bobkové listy Bobkový list sušený
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.