Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Krupkové rizoto s houbami shitake)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie11 283 kJ /
2 697 kcal
Bílkoviny60,98 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny60,98 g
Tuky42,19 g
– nasycené7,26 g
– nenasycené34,13 g
–– mononenasycené22,49 g
–– polynenasycené11,63 g
––– omega 30,63 g
Vláknina68,20 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 73 mg
Sůl0,80 g
Sacharidy485,36 g
– cukry20,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g ječných krupek Kroupy ječné 500 g
100 g 100 g mraženého hrášku Hrášek zelený mražený 100 g
100 g 100 g mražené kukuřice Kukuřice mražená 100 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2-3 lžíce 2-3 lžíce olivového oleje Olej olivový 27.5 ml
60 g 60 g sušených hub shitake Shiitake čerstvá 60 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.