Nutriční hodnoty (Krupkové rizoto s houbami shitake)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 283 kJ / 2 697 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,98 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 60,98 g |
Tuky | 42,19 g |
– nasycené | 7,26 g |
– nenasycené | 34,13 g |
–– mononenasycené | 22,49 g |
–– polynenasycené | 11,63 g |
––– omega 3 | 0,63 g |
Vláknina | 68,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 73 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 485,36 g |
– cukry | 20,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g ječných krupek | Kroupy ječné | 500 g |
100 g 100 g mraženého hrášku | Hrášek zelený mražený | 100 g |
100 g 100 g mražené kukuřice | Kukuřice mražená | 100 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2-3 lžíce 2-3 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 27.5 ml |
60 g 60 g sušených hub shitake | Shiitake čerstvá | 60 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |