Nutriční hodnoty (Jahodovo-piškotový řez)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 15 699 kJ / 3 752 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 113,96 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 101,72 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 12,24 g |
| Tuky | 204,53 g |
| – nasycené | 121,52 g |
| – nenasycené | 65,69 g |
| –– mononenasycené | 57,32 g |
| –– polynenasycené | 8,37 g |
| ––– omega 3 | 1,71 g |
| Vláknina | 4,80 g |
| Cholesterol | 1,62 g |
| Sodík | 771 mg |
| Sůl | 1,90 g |
| Sacharidy | 361,50 g |
| – cukry | 271,00 g |
| ––– laktóza | 33,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g tvarohu v celofánu | Tvaroh polotučný | 500 g |
| 3 lžíce 3 lžíce moučkového cukru | Cukr bílý | 75 g |
| 1 sáček 1 sáček vanilkového cukru | Cukr vanilkový | 8 g |
| 2 lžíce 2 lžíce limetkové štávy | Šťáva z limetky | 30 ml |
| 500 ml 500 ml smetany na šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 500 ml |
| 1 plechovka 1 plechovka jahod | Jahody čerstvé | |
| 150 g 150 g cukru | Cukr bílý | 150 g |
| 2 lžíce 2 lžíce teplé vody | Voda | 36 ml |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky prášku do pečiva | Kypřící prášek | 2 g |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 120 g 120 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 120 g |
| tuk na vymazání | Margarín | |
| mouka na vysypání | Mouka pšeničná hladká | |
| jahody | Jahody čerstvé | |
| bílá čokoláda | Čokoláda mléčná 25% |