Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Řezy s jablky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie20 466 kJ /
4 891 kcal
Bílkoviny81,57 g
– z toho živočišné bílkoviny20,29 g
– z toho rostlinné bílkoviny61,28 g
Tuky194,26 g
– nasycené113,51 g
– nenasycené71,42 g
–– mononenasycené59,37 g
–– polynenasycené12,05 g
––– omega 31,38 g
Vláknina39,65 g
Cholesterol 1,03 g
Sodík 397 mg
Sůl1,43 g
Sacharidy684,41 g
– cukry318,31 g
––– laktóza3,81 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 500 g
200 g 200 g másla Máslo kravské 200 g
150 g 150 g moučkového cukru Cukr bílý 150 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
3 lžíce 3 lžíce mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 45 ml
5-6 5-6 jablek Jablko čerstvé 825 g
2 lžičky 2 lžičky skořice Skořice ceylonská 16 g
2-3 lžíce 2-3 lžíce moučkového cukru Cukr bílý 62.5 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.