Nutriční hodnoty (Řezy s jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 20 466 kJ / 4 891 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 81,57 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 20,29 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 61,28 g |
| Tuky | 194,26 g |
| – nasycené | 113,51 g |
| – nenasycené | 71,42 g |
| –– mononenasycené | 59,37 g |
| –– polynenasycené | 12,05 g |
| ––– omega 3 | 1,38 g |
| Vláknina | 39,65 g |
| Cholesterol | 1,03 g |
| Sodík | 397 mg |
| Sůl | 1,43 g |
| Sacharidy | 684,41 g |
| – cukry | 318,31 g |
| ––– laktóza | 3,81 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 500 g |
| 200 g 200 g másla | Máslo kravské | 200 g |
| 150 g 150 g moučkového cukru | Cukr bílý | 150 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
| 3 lžíce 3 lžíce mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 45 ml |
| 5-6 5-6 jablek | Jablko čerstvé | 825 g |
| 2 lžičky 2 lžičky skořice | Skořice ceylonská | 16 g |
| 2-3 lžíce 2-3 lžíce moučkového cukru | Cukr bílý | 62.5 g |