Bulharské zelí

Vepřové maso Doba přípravy: asi 90 min. 4 názory

Vepřové maso Doba přípravy: asi 90 min. 4 názory

Suroviny 4 porce

300 g veproveho masa
1 cibule
2 stroucky cesneku
2 mrkve
2 rajčata
2 papriky zelené
asi 0,5 hlavky zelí
sul
pepř
mletá paprika
1 lzice kečupu
1 lzice octu
1 kysana smetana
trosicku hladke mouky na zahusteni

Postup přípravy receptu

  1. Mäso pokrájame na kocky a opražíme na cibulke. Osolíme,okoreníme,podlejeme vodou a dusíme. Asi v polovici dusenia pridáme nakrájanú kapustu, papriku, nastrúhanú mrkvu, rozotretý cesnak a rajčiny pokrájané na kolieska.

  2. Dodusíme, zalejeme smotanou rozmiešanou s múkou, pridáme kečup a lyžicu octu. Podávame so zemiakmi alebo chlebom.

Poznámka od kuchařky

Recept mám z kalendára a robím ho už roky.

Komentáře k receptu Bulharské zelí

Tématické fráze: bulharské recepty bulharské potraviny bulharská kuchyně recepty bulharské sváteční jídlo bulharská kuchyně bulharské recepty z mletého masa recepty bulharské kuchyně bulharské maso hlavkove zeli s masem bulharska kuchařka nakladene zelí bulharská kuchyně kysané zelí bulharské maso v zelí bulharské vepřové maso v zelí bulharské zelí s masem vareni hlavkove zeli s masem bulharské-recepty dušené zelí po bulharsku bulhaské zelí recepty bulharske veprove se zelím