Bulharské zelí
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 2 868 kJ / 685 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 74,76 g |
Tuky | 10,82 g |
Vláknina | 28,72 g |
Cholesterol | 120 mg |
Sodík | 418 mg |
Sůl | 0,85 g |
Sacharidy | 66,80 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept mám z kalendára a robím ho už roky.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 3. 2011 08:40
22. 10. 2010 10:51
22. 10. 2010 10:50
22. 10. 2010 09:52
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Maková náplň nastavená
Přidáno před 6 hodinami
Italský čokoládový koláč s mandlemi
Přidáno před 9 hodinami
Kuřecí játra s restovanou zeleninou a dipem
Přidáno před 9 hodinami
Krémová bramboračka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 11 hodinami
Krémová míchaná vajíčka
Přidáno před 12 hodinami
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno 18. 4. 2024 19:14
Právě bylo uvařeno:
Slané tyčinky s Ementálem
olik16 uvařila před 2 hodinami
Tvarůžková směs na topinky
kulaslf uvařila před 2 hodinami
Turecké kynuté koláče
Tivkov369 uvařila před 4 hodinami
Koláč s ovocem a posypkou
Panova uvařila před 5 hodinami
Kuřecí maso na kořenové zelenině s rajčaty
Ivcatkoo uvařila před 6 hodinami
Zapečená kuřecí prsa se žampiony a nivou
Marylka uvařila před 7 hodinami
Domácí chleba z trouby
Iveta17 uvařila před 8 hodinami
Hrbaté maso
Leona P. uvařila před 8 hodinami
Krkovička po znojemsku
krisstus uvařila před 8 hodinami
Bulgur i jako příloha
Verounek uvařila před 9 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: bulharské recepty bulharské potraviny bulharská kuchyně recepty bulharské sváteční jídlo bulharská kuchyně bulharské recepty z mletého masa recepty bulharské kuchyně bulharské maso hlavkove zeli s masem bulharska kuchařka nakladene zelí bulharská kuchyně kysané zelí bulharské maso v zelí bulharské vepřové maso v zelí bulharské zelí s masem vareni hlavkove zeli s masem bulharské-recepty dušené zelí po bulharsku bulhaské zelí recepty bulharske veprove se zelím
Suroviny: maso vepřové, cibule, česnek, mrkev, rajče, paprika čerstvá zelená, zelí hlávkové, sůl, pepř, paprika sušená sladká, kečup sladký, ocet, smetana kysaná, mouka hladká
Bulharské zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jqKW
4 názory