Bulharské zelí

Ivana79 Kuchařka: Ivana79

Doba přípravy: asi 90 min. 4 porce Vepřové maso 4 názory

Suroviny

300 g veproveho masa
1 cibule
2 stroucky cesneku
2 mrkve
2 rajčata
2 papriky zelené
asi 0,5 hlavky zelí
sul
pepř
mletá paprika
1 lzice kečupu
1 lzice octu
1 kysana smetana
trosicku hladke mouky na zahusteni
Recept si zatím oblíbilo 7 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Mäso pokrájame na kocky a opražíme na cibulke. Osolíme,okoreníme,podlejeme vodou a dusíme. Asi v polovici dusenia pridáme nakrájanú kapustu, papriku, nastrúhanú mrkvu, rozotretý cesnak a rajčiny pokrájané na kolieska.

  2. Dodusíme, zalejeme smotanou rozmiešanou s múkou, pridáme kečup a lyžicu octu. Podávame so zemiakmi alebo chlebom.

Poznámka

Recept mám z kalendára a robím ho už roky.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 11 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Bulharské zelí

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: bulharské recepty bulharské potraviny bulharská kuchyně recepty bulharské sváteční jídlo bulharská kuchyně recepty bulharské kuchyně bulharské recepty z mletého masa bulharské maso hlavkove zeli s masem bulharska kuchařka nakladene zelí bulharská kuchyně kysané zelí bulharské maso v zelí bulharské zelí s masem vareni hlavkove zeli s masem bulharské-recepty bulharske veprove se zelím bulharské mleté maso recepty bulharski recepti bulharské pečené zelí

Zapomněl/a jsem heslo