Nutriční hodnoty (Zapečené vepřové na houbách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 042 kJ / 966 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 34,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 34,00 g |
Tuky | 2,00 g |
– nasycené | 0,90 g |
– nenasycené | 0,10 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,10 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 52,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 100 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 177,00 g |
– cukry | 15,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
4 plátky 4 plátky vepřového masa (500 g) | Vepřová kýta | |
500 g 500 g čerstvých hub | Hřib čerstvý | 500 g |
200 g 200 g tvrdého sýru | Sýr kravský tvrdý 30% | 200 g |
120 ml 120 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 120 ml |
koření na vepřové maso (dle chuti) | Kmín mletý | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
kmín | Kmín | |
sůl | Sůl mořská |