Nutriční hodnoty (Pečené kuře "eintopf")
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 955 kJ / 945 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 25,82 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 25,82 g |
Tuky | 3,12 g |
– nasycené | 0,46 g |
– nenasycené | 1,45 g |
–– mononenasycené | 0,61 g |
–– polynenasycené | 0,84 g |
––– omega 3 | 0,09 g |
Vláknina | 39,54 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 172 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 186,60 g |
– cukry | 52,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 kuřecí čtvrtky | Kuře stehno s kůží | |
800 g 800 g brambor | Brambor zimní | 800 g |
2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
1 1 cuketa | Cuketa čerstvá | 100 g |
2 2 čerstvé papriky | Paprika červená čerstvá | 300 g |
4 4 rajčata | Rajče červené čerstvé | 240 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
česnek | Česnek čerstvý | |
sušená šunka (nebo slanina) | Pršut | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
šalvěj (nebo jiná bylinka) | Šalvěj čerstvá | |
grilovací koření | Grilovací koření |