Nutriční hodnoty (Pečené kuře "eintopf")
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 955 kJ / 945 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 25,82 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 25,82 g |
| Tuky | 3,12 g |
| – nasycené | 0,46 g |
| – nenasycené | 1,45 g |
| –– mononenasycené | 0,61 g |
| –– polynenasycené | 0,84 g |
| ––– omega 3 | 0,09 g |
| Vláknina | 39,54 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 172 mg |
| Sůl | 0,20 g |
| Sacharidy | 186,60 g |
| – cukry | 52,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 kuřecí čtvrtky | Kuře stehno s kůží | |
| 800 g 800 g brambor | Brambor zimní | 800 g |
| 2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
| 1 1 cuketa | Cuketa čerstvá | 100 g |
| 2 2 čerstvé papriky | Paprika červená čerstvá | 300 g |
| 4 4 rajčata | Rajče červené čerstvé | 240 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| česnek | Česnek čerstvý | |
| sušená šunka (nebo slanina) | Pršut | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý | |
| šalvěj (nebo jiná bylinka) | Šalvěj čerstvá | |
| grilovací koření | Grilovací koření |