Nutriční hodnoty (Hráškovo-sýrový krém)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 4 760 kJ / 1 138 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 99,59 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 68,75 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 30,84 g |
| Tuky | 36,22 g |
| – nasycené | 22,26 g |
| – nenasycené | 13,10 g |
| –– mononenasycené | 10,87 g |
| –– polynenasycené | 2,24 g |
| ––– omega 3 | 0,18 g |
| Vláknina | 36,96 g |
| Cholesterol | 130 mg |
| Sodík | 2,47 g |
| Sůl | 5,75 g |
| Sacharidy | 85,62 g |
| – cukry | 37,70 g |
| ––– laktóza | 11,35 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g mraženého hrášku | Hrášek zelený mražený | 500 g |
| 100 g 100 g taveného sýra | Sýr tavený | 100 g |
| 600 ml 600 ml vody | Voda | 600 ml |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| 2 krajíce 2 krajíce chleba | Chléb pšeničný kváskový | |
| olej | Olej řepkový | |
| 150 g 150 g strouhaného sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 150 g |