Nutriční hodnoty (Pikantni mrkvovy salat (teply))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 136 kJ / 272 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,35 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,67 g |
Tuky | 10,49 g |
– nasycené | 2,24 g |
– nenasycené | 5,44 g |
–– mononenasycené | 4,16 g |
–– polynenasycené | 1,28 g |
––– omega 3 | 0,06 g |
Vláknina | 11,25 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 533 mg |
Sůl | 1,26 g |
Sacharidy | 26,71 g |
– cukry | 10,54 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 větší mrkve | Mrkev čerstvá | 150 g |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
1 lžíce 1 lžíce rajského protlaku | Protlak rajčatový | 15 g |
1 lžíce 1 lžíce Harissa pasty | Harissa | 15 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky římského kmínu | Římský kmín mletý | 3.5 g |
drcený kmín | Kmín mletý | |
šťávu z 1 1 citronu | Citrón čerstvý | 90 g |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
olivový olej | Olej olivový | |
1 1 vařené vejce | Vejce slepičí | 70 g |
černé olivy | Olivy čerstvé zralé | |
hladkolistá petrželka | Petržel nať čerstvá |