Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Strouhaný koláč s tvarohem a broskvemi

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

28. 7. 2011 18:11

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie15 258 kJ / 3 647 kcal
Bílkoviny126,67 g
Tuky123,98 g
Vláknina13,50 g
Cholesterol 1,09 g
Sodík 509 mg
Sůl1,03 g
Sacharidy499,32 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Žužu

15. 10. 2016 14:52

:yes:<3 recept je jednoduchy a vyborny. Jen jsem pouzila spaldovou mouku, trtinovy cukr..dekuji

Lucie

9. 8. 2015 17:16

děkuju přispěvatelce za zajímavý recept.Zbyly mi tu broskve od zavařování a ráda vyzkouším novou věc.Jestli je to podobné jako Hraběnčiny řezy, které taky peču nebo ne je úplně nepodstatné....hlavně že lidem chutná :-K přeju spoustu dalších pěkných dnů při pečení a hlavně se nenechat nějakým závistivým hnidopichem odradit ;-)

čolito

23. 8. 2012 14:08

jo jiný recepty jsou fajn:-D

Pája

22. 8. 2012 06:54

čolito: Nic moc komentář:-D Recept je fajn;-):yes:

čolito

21. 8. 2012 19:32

nic moc recept:no:

lucie.stefanova lucie.stefanova

5. 7. 2012 18:38

rebeka: Uvedené množství suovin je na menší plech či na dortovou formu :-) Na velký plech či pekáč by se asi muselo surovin přidat :-) Přiznám se ale, že netuším o kolik, jelikož pro domácnost o dvou lidech do velkého nepeču :-)

lucie.stefanova lucie.stefanova

5. 7. 2012 18:37

maja f:Děkuji za sdílení názoru :-) Taky mne místní komunita překvapuje, jak je na jednu stranu přáítelská a milá a na druhpu stranu dokáže člověku pokazit radost ze sdílení receptu zbytečně uštěpačným komentářem ... Podle mne je dobré, že je tu více podobných ( ne zcela totožných ) receptů , protože si alespoň každý může vybrat, zdali chce například recept se složitěji či jednodušše napsaným postupem, či zdali chce suroviny přesně vážit, nebo mu stačí odměřit jednodušše hrníčkem .:-)Ale to holt člověk některým nevysvětlí :-)

Jana

5. 7. 2012 16:47

maja f:Napsala jsi to dobře,souhlas;-):yes::yes::yes:

rebeka rebeka

5. 7. 2012 14:11

lucie.stefanova: mám dotaz: je to na klasický, velký plech:-?
potřebuju se "zbavit" tvarohu:-D a místo broskví tam dám rybíz, snad to klapne;-)

maja f maja f

5. 7. 2012 12:53

Přesně tohle mě na těhle stránkách mrzí. Člověk sem dá recept v dobré víře a vždycky se najde nějaký kritik. I když je ta "výtka" myšlena prý dobře. Zajímalo by mě, jestli se ten člověk tak nudí a dělá to u všech receptů. Já si myslím, že je jedno, jestli sem dá člověk naráz více receptů nebo jen jeden. Chápala bych, když by ten recept byl naprosto totožný s dříve napsaným receptem, ale pokud tak není, tak není důvod k takovým komentářům. Pokud by byl naprosto shodný, tak stačí říct o vyhledávání surovin - já se takhle poučila, i když ten můj recept nebyl zcela shodný ( jiná variace koření ), ale to sem nechci tahat :-) Prostě žij a nech žít ;-)

Simona Skolakova Simona Skolakova

29. 7. 2011 10:30

lucie.stefanova:Lucko,věř,že vybrat recept není tak jednoduché když je jich tu 20000,člověk stejně nemůže vyzkoušet všechny to snad ani nejde,ale může zrovna ten tvůj něčím zaujmout;-):yes:Nenech se odradit;-):-K
Moučník se mi líbí a je prima,že je s fotečkou;-)+1:yes:

ivulinka ivulinka

29. 7. 2011 10:21

lucie.stefanova: nenech se nikým a ničím odradit a zůstávej tu i nadále s námi. Buď tu spokojená jako je nás tu většina uživatelek a pěkně si užij toho volníčka:-K

lucie.stefanova lucie.stefanova

29. 7. 2011 10:20

zero: Moc děkuji za pochvalu :-K až shledám nějaký recept vhodným ke zveřejnění, aby náhodou nevyvolal pohoršení, určitě se tu podělím:-):-D

chocolate chocolate

29. 7. 2011 10:19

Lucko:-K, recept se mi líbí a bodík Ti letí.
Myslím si, že to Bibi rozhodně nemyslela zle, možná to jen nešiovně napsala.

Bibinka:Pamatuješ, že se Ti párkrát povedlo vložit recept, který jsi ty sama už vkládala;-)?Holt se stane..

lucie.stefanova lucie.stefanova

29. 7. 2011 10:16

Mám trochu pocit, jestli to dohadování se, tady pod receptem, není trochu zbytečné . Recept jsem sem vložila proto, že ho peču ráda a vždy všem chutnal - o podobnosti s receptem hraběnčiny řezy jsem nevěděla ( přeci jen, myslím, že v 19ti letech si nějakou tu neznalost v obasti pečení ještě mohu dovolit ). Na hraběnčiny řezy jsem se ale poptala staších a zkušenějších " pekařek" a všechny dotazované mi řekly, že Hrabenčiny jsou vždy s jablky a sněhem z bílků , nikoli s tvarohem a jiným ovocem . Že je tu na podobný moučník více receptů, v tom bych neviděla problém , každý recept má třeba trochu jiný (jednodušší,či složitější ) postup a tak si každý alespoň najde své,co mu nejvíce vyhovuje . Receptů na dušenou mrkev je tu taky hromada a zdaleka ne podle všech bych si ji uvařila . Takže myslím, že nemá cenu se tu vzájemně napadat, urážet a shazovat se ,jen kvůli tomu, že je tu ode mne koláč, podobný jinému receptu . P.S.: recepty jsem z kuchařky doopravdy neopisovala ...

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Máma v kuchyni

v našem eshopu

Do obchodu

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: broskvový koláč s tvarohem tvarohový koláč s broskvemi tvarohové řezy s broskvemi co s broskvemi tvarohovo broskvový koláč buchta s tvarohem a broskvemi strouhaný tvarohový koláč s broskvemi buchta s čerstvými broskvemi strouhaný koláč s jablky hraběnčin koláč s tvarohem nejlepší broskvový koláč s tvarohem řezy s tvarohem a broskvemi recept na broskvový koláč s tvarohem broskvový koláč z čerstvých broskví broskvový koláč strouhaný tvarohový koláč s ovocem tvarohový koláč s broskví recept na řezy s broskvemi a tvarohem kolač s broskvi strouhaný tvarohový koláč

Suroviny: mouka polohrubá, cukr, máslo, vejce, sůl, tvaroh, broskve

TopRecepty.cz

Strouhaný koláč s tvarohem a broskvemi

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/KAl8