Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Punčové řezy IV.)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie20 319 kJ /
4 856 kcal
Bílkoviny161,16 g
– z toho živočišné bílkoviny104,16 g
– z toho rostlinné bílkoviny57,00 g
Tuky101,42 g
– nasycené23,32 g
– nenasycené49,30 g
–– mononenasycené37,32 g
–– polynenasycené11,98 g
––– omega 30,75 g
Vláknina17,10 g
Cholesterol 3,11 g
Sodík 1,39 g
Sůl3,96 g
Sacharidy703,50 g
– cukry276,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
12 12 vajec Vejce slepičí 840 g
60 60 0g práškového cukru Cukr bílý
9 lžic 9 lžic horke vody Voda 162 ml
570 g 570 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 570 g
1,5 balíčku 1,5 balíčku prášku do pečiva Kypřící prášek 18 g
1 sklenice 1 sklenice meruňkového kompotu i s nálevem Meruňka zavařená
0,15 l 0,15 l rumu Rum 150.00000596046448 ml
pikantní džem Marmeláda z červeného rybízu
1 1 piškoty Piškoty
260 g 260 g práškového cukru Cukr bílý 260 g
2 lžíce 2 lžíce horké vody Voda 36 ml
2 lžíce 2 lžíce rumu Rum 34 ml
1 lžička 1 lžička oleje Olej řepkový 5 ml
potravinářská barva E154 - Hněď FK ( CI potravinářská hněď 1 )

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.