Nutriční hodnoty (Rybí polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 159 kJ / 516 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 62,91 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 59,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,91 g |
| Tuky | 8,56 g |
| – nasycené | 4,41 g |
| – nenasycené | 3,68 g |
| –– mononenasycené | 1,02 g |
| –– polynenasycené | 2,66 g |
| ––– omega 3 | 0,63 g |
| Vláknina | 8,40 g |
| Cholesterol | 180 mg |
| Sodík | 2,00 g |
| Sůl | 4,68 g |
| Sacharidy | 33,18 g |
| – cukry | 8,70 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g rybího filé | Treska filet | 300 g |
| 1 lžíce 1 lžíce škrobu | Bramborový škrob | 15 g |
| 2 lžíce 2 lžíce sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 30 ml |
| 5 lžic 5 lžic sladkého červeného vína | Víno červené suché | 75 ml |
| 1 l 1 l kuřecího vývaru | Vývar kuřecí | 1000 ml |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| kari | Kari |