Nutriční hodnoty (Křehké rebarborové řezy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 10 912 kJ / 2 608 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 51,74 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 23,74 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 28,00 g |
| Tuky | 133,71 g |
| – nasycené | 76,59 g |
| – nenasycené | 48,13 g |
| –– mononenasycené | 41,30 g |
| –– polynenasycené | 6,83 g |
| ––– omega 3 | 0,82 g |
| Vláknina | 21,00 g |
| Cholesterol | 1,03 g |
| Sodík | 651 mg |
| Sůl | 1,53 g |
| Sacharidy | 288,89 g |
| – cukry | 125,30 g |
| ––– laktóza | 10,30 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 200 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| 100 g 100 g másla (nebo Hery) | Máslo kravské | 100 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 3 lžíce 3 lžíce vody | Voda | 54 ml |
| 1/2 kg 1/2 kg rebarbory | Rebarbora čerstvá | 500 g |
| cukr krystal (dle chuti) | Cukr bílý | |
| 2 2 žloutky | Vaječný žloutek | 46 g |
| 250 g 250 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 250 ml |
| 60 g 60 g cukru | Cukr bílý | 60 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 2 lžíce 2 lžíce solamylu | Bramborový škrob | 30 g |
| tuk na vymazání formy | Margarín | |
| hrubá mouka na vysypání formy | Mouka pšeničná hrubá | |
| cukr moučka na pocukrování | Cukr bílý |