Nutriční hodnoty (Zelný salát s jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 891 kJ / 213 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,48 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,48 g |
| Tuky | 10,81 g |
| – nasycené | 0,89 g |
| – nenasycené | 9,35 g |
| –– mononenasycené | 6,38 g |
| –– polynenasycené | 2,97 g |
| ––– omega 3 | 0,83 g |
| Vláknina | 8,42 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 42 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 20,20 g |
| – cukry | 14,67 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g hlávkového zelí | Zelí bílé čerstvé | 200 g |
| 50 g 50 g jablek | Jablko čerstvé | 50 g |
| 10 g 10 g oleje | Olej řepkový | 10 ml |
| trochu trochu cukru | Cukr bílý | |
| ocet (nebo citronová šťáva) | Ocet lihový | |
| 2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| kmín | Kmín |