Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

NOVINKA: Naše chalupářská kuchařka

Koupit za 399 Kč

Pěnové rohlíčky

Hodnocení receptu je 4,8 (16×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

25. 11. 2008 13:44

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie12 701 kJ / 3 036 kcal
Bílkoviny54,81 g
Tuky131,32 g
Vláknina12,90 g
Cholesterol 3 mg
Sodík 397 mg
Sůl0,79 g
Sacharidy402,23 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Tyto rohlíčky, kdybych dělala z pětinásobné dávky, tak nepřežijí víc než dva dny. Proto je peču mezi posledními, aby alespoň na Štědrý den zbyl tělem chráněný vzorek... :-)))..recept píšu, pro inspiraci, fotky jsem schopna dodat tak tři dny před svátky...:-DD

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Alča

17. 12. 2012 16:04

Ještě by mě zajímalo na kolik pečete (sušíte)?

Alča

17. 12. 2012 16:01

Já také dělám takové rohlíčky,ale na ten spodek dávám krém alá pařížské rohlíčky a pak nahoru polevu. V podstatě jako pařížské rohlíčky,jen s tímto spodkem. Mňam mňam:-p

Svetlana Svetlana

21. 9. 2010 20:19

Zuzko, děkuji moc za hodnocení...tyto rohlíčky jsou opravdu vynikající...a na tvojí fotce je vidět, že je máš taky hezky křupavé a ne žvýkací...:yes::yes::yes:

suzanna

21. 9. 2010 16:24

také se přidávám se svou troškou do mlýna;-) výborné rohlíčky, které se rozplývaly na jazyku. skladovala jsem je v lednici a neustále chodila "ochutnávat". Jsou vážně vynikající a určitě jsem je nedělala naposledy:yes: Přidávám bod a fotečku a děkuji za recept:-K

Zdenka1

22. 7. 2010 14:35

Dobré, křehké. Ještě se rozmyslím jakým krémem plnit. Karamelový je výborný ale mám strach, aby to nebylo už moc sladké. Asi zvolím čokoládový. Bodík č.9:-p

Nadja Nadja

18. 3. 2010 15:34

+6. :yes::-p

Paprika Paprika

14. 8. 2009 08:43

Zbyly mi bílky od zmrzliny - tam jsem dávala 5 žloutků. ;-)

Vaclav Fronek Vaclav Fronek

14. 8. 2009 07:03

Zkusím.+bodík

Svetlana Svetlana

14. 8. 2009 06:23

Market, máš je moc hezké...víš, ono je asi fuk, jaký mají tvar, ale jak chutnají...obdivuji tě, že jsi schopna "toto" péct jen-tak...já akorát na Vánoce, někdy na Velikonoce a snad na nějaké narozky...:yes::yes::yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

13. 8. 2009 23:00

Market, máš je nádherné!!:yes:

Paprika Paprika

13. 8. 2009 22:27

Světlanko - nevím jestli ty moje "hroudorohlíky" se alespoň vzdáleně podobají těm tvým, ale jsou vynikající:-p:-*:yes:. To bílkové těsto je podobné jako já dávám na http://www.toprecepty.cz/recept/3234-myslivecke-kn.... Svařené salko mám stále v pohotovosti - někdo hodný a chytrý mi tady poradil, že když ho vařím, tak ať si ho uvařím najednou víc plechovek - pak jak když ho najdeš;-) +:yes:

Svetlana Svetlana

25. 11. 2008 17:22

Žížalko, taky mám problém s velikostí, chce to prostě už trošku zkušenost, aby byli stejné. Já mám recept od mojí 85-let babičky, která je dělá roky, tak jsou jeden jak druhý. A moje?:-8 No, jsou hlavně výýýborné. A nejsou žvýkací. Jsou vynikající, rozsýpací. Ale je fakt, že je dělám až naposled, aby nenavlhli. Stojí to za to vyzkoušet. Fakt.:yes:

zizala zizala (moderátorka)

25. 11. 2008 15:51

Jednou jsem někde četla tip, jak mít takovéto cukroví stejně veliké (což je pro mě docela těžká věc:-//)Namočit formičku do mouky a obtisknout obrys na plech. Zkoušela jsem tuhle "fintu", když jsem pekla žloutkové věnečky a docela se dařilo. Mám dotaz: tyhle rohlíčky jsou po upečení a naplnění "žvejkací" nebo "rozsýpací"? Jednou jsem něco podobného dělala, ale jiné těsto a bylo to jako žvýkačka:-//

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Naše edice

Zvýhodněné balíčky

Koupit

Marie

Další recepty

Tématické fráze: pěnové cukroví vynikající pařížské rohlíčky pěnové cukroví recept pěnové ořechové rohlíčky karamelove rohlicky penove pečivo pěnové ořechové cukroví pařížské rohlíčky z bílků vynikající křehké rohlíčky ořechove pěnove rohlíčky rohlíčky s karamelovým krémem ořechové pěnové cukroví ořechové pěnové rohlíčky s pařížským krémem křehké pařižské rohlíčky pařížské placicky video vyborné mocca řezy bílkové rohlíčky s pařížským krémem penove orechove penové tyčinky

Suroviny: bílek, cukr krystal, ořechy, mouka hrubá, mléko kondenzované, máslo

TopRecepty.cz

Pěnové rohlíčky

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rk6L