Nutriční hodnoty (Zámecký paprikáš)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 688 kJ / 1 121 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 10,97 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,97 g |
| Tuky | 101,82 g |
| – nasycené | 7,49 g |
| – nenasycené | 89,96 g |
| –– mononenasycené | 63,54 g |
| –– polynenasycené | 26,42 g |
| ––– omega 3 | 8,20 g |
| Vláknina | 21,37 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 42 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 31,77 g |
| – cukry | 16,60 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 kuře | Kuře | |
| 100 ml 100 ml oleje | Olej řepkový | 100 ml |
| 2 2 vetší cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 1 lžíce 1 lžíce mleté papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
| 1 l 1 l vody | Voda | 1000 ml |
| 1 lžičku 1 lžičku hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 4 g |
| 250 g 250 g čerstvých žampionu | Žampion čerstvý | 250 g |
| 1 1 feferonku | Chilli paprička čerstvá | |
| 1 lžičku 1 lžičku kmínu | Kmín | 5 g |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská |