Nutriční hodnoty (Jablkové řezy á la "Hraběnka")
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 19 074 kJ / 4 559 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 81,52 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 27,92 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 53,60 g |
| Tuky | 158,55 g |
| – nasycené | 16,96 g |
| – nenasycené | 127,13 g |
| –– mononenasycené | 88,61 g |
| –– polynenasycené | 38,52 g |
| ––– omega 3 | 10,58 g |
| Vláknina | 38,40 g |
| Cholesterol | 851 mg |
| Sodík | 355 mg |
| Sůl | 0,67 g |
| Sacharidy | 682,26 g |
| – cukry | 319,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 žloutky | Vaječný žloutek | 92 g |
| 1/2 hrnku 1/2 hrnku horké vody | Voda | 125 ml |
| 1/2 hrnku 1/2 hrnku cukru | Cukr bílý | 125 g |
| 1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje | Olej řepkový | 125 ml |
| 2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
| 1 1 kypřící prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
| 4 4 bílky | Vaječný bílek | 132 g |
| 100 g 100 g cukru - ušleháme tuhý sníh | Cukr bílý | 100 g |
| 6 6 jablek | Jablko čerstvé | 900 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| skořice | Skořice ceylonská | |
| rozinky | Rozinky | |
| ořechy | Vlašské ořechy |