Nutriční hodnoty (Zelí z dýně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 398 kJ / 1 051 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 21,28 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 21,28 g |
| Tuky | 36,24 g |
| – nasycené | 5,60 g |
| – nenasycené | 28,95 g |
| –– mononenasycené | 7,78 g |
| –– polynenasycené | 21,17 g |
| ––– omega 3 | 0,02 g |
| Vláknina | 49,80 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 3,24 g |
| Sůl | 8,00 g |
| Sacharidy | 140,00 g |
| – cukry | 86,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1,5 kg 1,5 kg dýně hokaido | Dýně Hokkaidó čerstvá | 1500 g |
| 3 lžíce 3 lžíce slunečnicového oleje | Olej slunečnicový | 33 ml |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
| 1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
| 2 lžíce 2 lžíce octa | Ocet lihový | 30 ml |
| 3 lžíce 3 lžíce krupicového cukru | Cukr bílý | 36 g |