Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dančí (jelení) kýta na víně)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie12 251 kJ /
2 928 kcal
Bílkoviny224,33 g
– z toho živočišné bílkoviny214,20 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,13 g
Tuky196,89 g
– nasycené110,81 g
– nenasycené80,16 g
–– mononenasycené70,26 g
–– polynenasycené9,90 g
––– omega 30,80 g
Vláknina31,45 g
Cholesterol 775 mg
Sodík 2,77 g
Sůl6,68 g
Sacharidy30,49 g
– cukry14,52 g
––– laktóza0,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg Jelení kýty Jelení kýta 1000 g
10 dkg 10 dkg slaniny Špek 100 g
1 1 větší mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 1 střední celer Celer bulva čerstvá 540 g
1 1 větší petržel Petržel kořenová čerstvá
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
4-6 4-6 pepřů Pepř černý 5 g
4-6 4-6 nových koření Nové koření
1-2 1-2 bobkové listy Bobkový list sušený
špetka špetka tymiánu Tymián sušený
citronová kůra Citronová kúra čerstvá
1/8 l 1/8 l červeného vína Víno červené suché 125 ml
10 dkg 10 dkg másla Máslo kravské 100 g
hrst hrst hladké mouky na zaprášení Mouka pšeničná hladká

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.