Nutriční hodnoty (Žvej - žužu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 006 kJ / 1 436 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 216,36 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 216,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 57,12 g |
– nasycené | 13,94 g |
– nenasycené | 28,00 g |
–– mononenasycené | 23,90 g |
–– polynenasycené | 4,10 g |
––– omega 3 | 0,26 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,17 g |
Sodík | 700 mg |
Sůl | 1,42 g |
Sacharidy | 14,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg vepřové plecko | Vepřová plec | 1000 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1 lžíce 1 lžíce solamylu | Bramborový škrob | 15 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
kari (dle vlastního uvážení) | Kari | |
masox | Bujón hovězí | |
pórek | Pórek čerstvý | |
sušené houby | Houby sušené směs | |
olej | Olej řepkový |