Nutriční hodnoty (Žvej - žužu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 006 kJ / 1 436 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 216,36 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 216,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 57,12 g |
| – nasycené | 13,94 g |
| – nenasycené | 28,00 g |
| –– mononenasycené | 23,90 g |
| –– polynenasycené | 4,10 g |
| ––– omega 3 | 0,26 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 1,17 g |
| Sodík | 700 mg |
| Sůl | 1,42 g |
| Sacharidy | 14,00 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg vepřové plecko | Vepřová plec | 1000 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 1 lžíce 1 lžíce solamylu | Bramborový škrob | 15 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| kari (dle vlastního uvážení) | Kari | |
| masox | Bujón hovězí | |
| pórek | Pórek čerstvý | |
| sušené houby | Houby sušené směs | |
| olej | Olej řepkový |