Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Žvej - žužu)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 006 kJ /
1 436 kcal
Bílkoviny216,36 g
– z toho živočišné bílkoviny216,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky57,12 g
– nasycené13,94 g
– nenasycené28,00 g
–– mononenasycené23,90 g
–– polynenasycené4,10 g
––– omega 30,26 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 1,17 g
Sodík 700 mg
Sůl1,42 g
Sacharidy14,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg vepřové plecko Vepřová plec 1000 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
1 lžíce 1 lžíce solamylu Bramborový škrob 15 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
kari (dle vlastního uvážení) Kari
masox Bujón hovězí
pórek Pórek čerstvý
sušené houby Houby sušené směs
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.