Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pražma na grilu

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

LuckaVyh

Snadný

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 45 min

45 min (45 min příprava)

Suroviny

Porce: 3-4

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 412 kJ /
816 kcal
Bílkoviny91,89 g
Tuky41,08 g
Vláknina6,21 g
Cholesterol 250 mg
Sodík 296 mg
Sůl0,70 g
Sacharidy16,47 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Připravte gril. Krok 2: Do břišní dutiny vykuchané a očištěné pražmy vložte snítku tymiánu, česnek a plátek citronu. Krok 3: Následně rybu osolte a jemně potřete olivovým olejem. Krok 4: Tělo ryby pak šikmo nařízněte, lépe se pak propeče. Krok 5: Pražmu na grilu opečte cca 10 minut z každé strany. Krok 6: Pokapejte citronem a užijte si svěží a lehkou chuť. Krok 7: Grilovanou pražmu podáváme se zeleninovými saláty, omáčkami a pečivem.

Zveřejněno 18. 2. 2020

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pražma na grilu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/94oZ

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pražma na grilu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/94oZ

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
pražma, citron, olej olivový, česnek, tymián

Přidat fotografie receptu