Pražma na grilu

LuckaVyh Kuchařka: LuckaVyh

Doba přípravy: 45 minut 3-4 porce Ryby 1 názor

Žádná fotografie není k dispozici
Recept si zatím oblíbil 1 kuchař
Buďte první a přidejte fotografii

Suroviny

400-600 gramů pražmy královské
1-2 citrony
olivový olej
česnek
tymián
Recept si zatím oblíbil 1 kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Připravte gril.

  2. Do břišní dutiny vykuchané a očištěné pražmy vložte snítku tymiánu, česnek a plátek citronu.

  3. Následně rybu osolte a jemně potřete olivovým olejem.

  4. Tělo ryby pak šikmo nařízněte, lépe se pak propeče.

  5. Pražmu na grilu opečte cca 10 minut z každé strany.

  6. Pokapejte citronem a užijte si svěží a lehkou chuť.

  7. Grilovanou pražmu podáváme se zeleninovými saláty, omáčkami a pečivem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 2 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Pražma na grilu

Zapomněl/a jsem heslo