Nutriční hodnoty (Vídeňská bábovka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 620 kJ / 2 538 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 42,18 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,18 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 25,00 g |
| Tuky | 103,81 g |
| – nasycené | 27,32 g |
| – nenasycené | 71,85 g |
| –– mononenasycené | 49,05 g |
| –– polynenasycené | 22,80 g |
| ––– omega 3 | 1,55 g |
| Vláknina | 7,50 g |
| Cholesterol | 274 mg |
| Sodík | 504 mg |
| Sůl | 1,87 g |
| Sacharidy | 355,05 g |
| – cukry | 167,25 g |
| ––– laktóza | 12,25 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 0,25 l 0,25 l mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
| 15 dkg 15 dkg cukru | Cukr bílý | 150 g |
| 15 dkg 15 dkg tuku na pečení | Margarín | 150 g |
| 2 2 polévkové lžíce kakaa | Kakao prášek | |
| 25 dkg 25 dkg polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový |