Nutriční hodnoty (Vídeňská bábovka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 620 kJ / 2 538 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 42,18 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,18 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 25,00 g |
Tuky | 103,81 g |
– nasycené | 27,32 g |
– nenasycené | 71,85 g |
–– mononenasycené | 49,05 g |
–– polynenasycené | 22,80 g |
––– omega 3 | 1,55 g |
Vláknina | 7,50 g |
Cholesterol | 274 mg |
Sodík | 504 mg |
Sůl | 1,87 g |
Sacharidy | 355,05 g |
– cukry | 167,25 g |
––– laktóza | 12,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
0,25 l 0,25 l mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
15 dkg 15 dkg cukru | Cukr bílý | 150 g |
15 dkg 15 dkg tuku na pečení | Margarín | 150 g |
2 2 polévkové lžíce kakaa | Kakao prášek | |
25 dkg 25 dkg polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový |