Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablka se sýrem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 741 kJ /
894 kcal
Bílkoviny70,15 g
– z toho živočišné bílkoviny53,75 g
– z toho rostlinné bílkoviny16,40 g
Tuky20,66 g
– nasycené12,16 g
– nenasycené7,77 g
–– mononenasycené4,31 g
–– polynenasycené3,46 g
––– omega 30,29 g
Vláknina29,60 g
Cholesterol 87 mg
Sodík 1,92 g
Sůl3,50 g
Sacharidy92,08 g
– cukry66,08 g
––– laktóza2,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 křehká jablka Jablko čerstvé 600 g
citrónová šťáva Šťáva z citrónu
125 g 125 g jemného taveného sýra nebo Lučina Sýr tavený 125 g
50 g 50 g šunky Šunka vepřová vařená 50 g
mletá paprika Paprika červená sušená
2 hlávky 2 hlávky salátu Salát hlávkový čerstvý 1000 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.