Nutriční hodnoty (Jablka se sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 741 kJ / 894 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 70,15 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 53,75 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 16,40 g |
Tuky | 20,66 g |
– nasycené | 12,16 g |
– nenasycené | 7,77 g |
–– mononenasycené | 4,31 g |
–– polynenasycené | 3,46 g |
––– omega 3 | 0,29 g |
Vláknina | 29,60 g |
Cholesterol | 87 mg |
Sodík | 1,92 g |
Sůl | 3,50 g |
Sacharidy | 92,08 g |
– cukry | 66,08 g |
––– laktóza | 2,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 křehká jablka | Jablko čerstvé | 600 g |
citrónová šťáva | Šťáva z citrónu | |
125 g 125 g jemného taveného sýra nebo Lučina | Sýr tavený | 125 g |
50 g 50 g šunky | Šunka vepřová vařená | 50 g |
mletá paprika | Paprika červená sušená | |
2 hlávky 2 hlávky salátu | Salát hlávkový čerstvý | 1000 g |