Nutriční hodnoty (Jablka se sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 741 kJ / 894 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 70,15 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 53,75 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 16,40 g |
| Tuky | 20,66 g |
| – nasycené | 12,16 g |
| – nenasycené | 7,77 g |
| –– mononenasycené | 4,31 g |
| –– polynenasycené | 3,46 g |
| ––– omega 3 | 0,29 g |
| Vláknina | 29,60 g |
| Cholesterol | 87 mg |
| Sodík | 1,92 g |
| Sůl | 3,50 g |
| Sacharidy | 92,08 g |
| – cukry | 66,08 g |
| ––– laktóza | 2,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 křehká jablka | Jablko čerstvé | 600 g |
| citrónová šťáva | Šťáva z citrónu | |
| 125 g 125 g jemného taveného sýra nebo Lučina | Sýr tavený | 125 g |
| 50 g 50 g šunky | Šunka vepřová vařená | 50 g |
| mletá paprika | Paprika červená sušená | |
| 2 hlávky 2 hlávky salátu | Salát hlávkový čerstvý | 1000 g |