Kompoty z horkovzdušné trouby
Domácí zavařování je skvělým způsobem, jak zužitkovat úrodu ze zahrádky a pochutnávat si na ní po celý rok. Pokud máte horkovzdušnou troubu, můžete vyzkoušet jednoduší a rychlejší variantu.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 4 184 kJ / 1 000 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 5 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 250,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Používám jednorázově víčka Omnia, nikoli šroubovací, ale pokud máte kvalitní šroubovací s nepoškozenou a nezpuchřelou gumou, klidně je možné použít i ta.
Na 36 sklenic jsem spotřebovala cca 10l nálevu, takže necelé 3dcl nálevu/1 sklenici. Pokud si tedy připravíme nejprve ovoce do sklenic, dá se celkem jednoduše vypočítat, kolik nálevu budeme potřebovat.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
13. 9. 2014 16:20
23. 7. 2014 14:00
23. 6. 2014 20:00
27. 8. 2012 19:36
25. 6. 2011 13:04
24. 6. 2011 11:30
21. 6. 2011 06:06
Díky, špagi.
20. 6. 2011 09:03
Jo vidíš a hned dám bodík
15. 8. 2010 15:28
15. 8. 2010 15:23
15. 8. 2010 15:03
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Bagety s grahamovou moukou
Přidáno před 4 hodinami
Slaný koláč s vinnou klobásou
Přidáno před 4 hodinami
Vepřové kousky v zakysaném těstíčku
Přidáno před 16 hodinami
Pomazánka s Feta sýrem a bylinkami
Přidáno před 19 hodinami
Svítek do polévky s medvědím česnekem a parmezánem
Přidáno před 21 hodinami
Květákové kari s malými, drobnými fazolemi v tomatě
Přidáno 18. 3. 2024 07:45
Právě bylo uvařeno:
"Bramborový placky se škvarkama"
janatka uvařila před 2 minutami
Pohanková polévka s houbami a klobásou
Iveta. uvařila před 54 minutami
Zelný salát do zásoby
Fitulka uvařila před 57 minutami
Veselé jednohubky
Fitulka uvařil před 59 minutami
Sebevrahova kuřecí játra
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Bramborové růžičky
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Koláče z majonézy
janatka uvařila před 1 hodinou
Drožďová pomazánka podle Matyska
janatka uvařila před 1 hodinou
Rýžový nákyp s broskvemi
Zombijec uvařil před 1 hodinou
Babiččiny "startovací" žemličky (jinak housky)
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Manuál zavařování: Jak vybrat nejvhodnější sklenice na marmelády i kompoty a co udělat předem s víčky, aby práce nepřišla vniveč
Zavařování v horkovzdušné troubě je jednodušší než v hrnci. Naučíme vás správný postup
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Tématické fráze: zavařování meruněk v troubě švestkový kompot v troubě zavaření v troubě jak zavařit broskve v troubě horkovzdušná trouba recepty kompot z blum blumy kompot horkovzdušná trouba zavarovani broskvi v troube zavařování blum jak zavařit blumy zavařování meruněk v horkovzdušné troubě horkovzdušny hrnec recepty kompot blumy zavařování broskví v horkovzdušné troubě zaváření meruněk v troubě zavaření blum kompoty v troubě jak zavařit meruňky v troube zavařování v horkovzdušné troubě
Suroviny: broskve, voda, cukr písek
Kompoty z horkovzdušné trouby
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3yZM
Kompoty z horkovzdušné trouby
isindy
Hodnocení receptu je 4,8 (13×)