Nutriční hodnoty (Strapačky se zelím)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 12 219 kJ / 2 920 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 68,33 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 12,78 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 55,55 g |
Tuky | 128,54 g |
– nasycené | 58,68 g |
– nenasycené | 64,26 g |
–– mononenasycené | 51,48 g |
–– polynenasycené | 12,78 g |
––– omega 3 | 0,49 g |
Vláknina | 50,10 g |
Cholesterol | 356 mg |
Sodík | 5,77 g |
Sůl | 14,21 g |
Sacharidy | 350,90 g |
– cukry | 52,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
800 g 800 g syrových brambor | Brambor zimní | 800 g |
250 g 250 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
sůl | Sůl mořská | |
30 g 30 g sádla | Sádlo vepřové | 30 g |
100 g 100 g špeku | Špek | 100 g |
200 g 200 g cibule | Cibule čerstvá | 200 g |
500 g 500 g kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 500 g |
1 hrst 1 hrst čerstvé petrželky | Petržel nať čerstvá |