Nutriční hodnoty (Bábovka z podmáslí a rebarbory)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 16
| Energie | 10 336 kJ / 2 470 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 13,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 10,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,50 g |
| Tuky | 255,00 g |
| – nasycené | 20,00 g |
| – nenasycené | 226,50 g |
| –– mononenasycené | 159,00 g |
| –– polynenasycené | 67,50 g |
| ––– omega 3 | 20,60 g |
| Vláknina | 7,50 g |
| Cholesterol | 20 mg |
| Sodík | 345 mg |
| Sůl | 0,96 g |
| Sacharidy | 27,10 g |
| – cukry | 17,00 g |
| ––– laktóza | 13,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 hrnky polohrubé mouky 1 vejce 1 hrnek cukru (dle chuti – rebarbora je kyselá) | Mouka pšeničná polohrubá | |
| 1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 1 hrnek 1 hrnek oleje | Olej řepkový | 250 ml |
| 1 hrnek 1 hrnek podmáslí | Podmáslí | 250 g |
| 1 hrnek 1 hrnek rebarbory | Rebarbora čerstvá | 250 g |
| trošku trošku soli | Sůl mořská |