Nutriční hodnoty (Bábovka z podmáslí a rebarbory)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 16
Energie | 10 336 kJ / 2 470 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 10,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,50 g |
Tuky | 255,00 g |
– nasycené | 20,00 g |
– nenasycené | 226,50 g |
–– mononenasycené | 159,00 g |
–– polynenasycené | 67,50 g |
––– omega 3 | 20,60 g |
Vláknina | 7,50 g |
Cholesterol | 20 mg |
Sodík | 345 mg |
Sůl | 0,96 g |
Sacharidy | 27,10 g |
– cukry | 17,00 g |
––– laktóza | 13,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 hrnky polohrubé mouky 1 vejce 1 hrnek cukru (dle chuti – rebarbora je kyselá) | Mouka pšeničná polohrubá | |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
1 hrnek 1 hrnek oleje | Olej řepkový | 250 ml |
1 hrnek 1 hrnek podmáslí | Podmáslí | 250 g |
1 hrnek 1 hrnek rebarbory | Rebarbora čerstvá | 250 g |
trošku trošku soli | Sůl mořská |