Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bábovka z podmáslí a rebarbory)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 16

Energie10 336 kJ /
2 470 kcal
Bílkoviny13,00 g
– z toho živočišné bílkoviny10,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,50 g
Tuky255,00 g
– nasycené20,00 g
– nenasycené226,50 g
–– mononenasycené159,00 g
–– polynenasycené67,50 g
––– omega 320,60 g
Vláknina7,50 g
Cholesterol 20 mg
Sodík 345 mg
Sůl0,96 g
Sacharidy27,10 g
– cukry17,00 g
––– laktóza13,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 hrnky polohrubé mouky 1 vejce 1 hrnek cukru (dle chuti – rebarbora je kyselá) Mouka pšeničná polohrubá
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1 hrnek 1 hrnek oleje Olej řepkový 250 ml
1 hrnek 1 hrnek podmáslí Podmáslí 250 g
1 hrnek 1 hrnek rebarbory Rebarbora čerstvá 250 g
trošku trošku soli Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.