Nutriční hodnoty (Buchta Rozbouřené moře)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 19 329 kJ / 4 620 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 99,95 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 71,04 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 28,91 g |
Tuky | 192,22 g |
– nasycené | 48,96 g |
– nenasycené | 124,28 g |
–– mononenasycené | 90,90 g |
–– polynenasycené | 33,38 g |
––– omega 3 | 9,02 g |
Vláknina | 7,90 g |
Cholesterol | 1,46 g |
Sodík | 974 mg |
Sůl | 2,89 g |
Sacharidy | 618,54 g |
– cukry | 401,44 g |
––– laktóza | 38,94 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
250 g 250 g cukru moučka | Cukr bílý | 250 g |
5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
100 ml 100 ml vlažné vody | Voda | 100 ml |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
100 ml 100 ml oleje | Olej řepkový | 100 ml |
1 1 vanilkový pudinkový prášek | Puding v prášku | 40 g |
500 ml 500 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
2 kelímky 2 kelímky zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 380 ml |
4 lžíce 4 lžíce moučkového cukru | Cukr bílý | 100 g |
strouhaná čokoláda (nebo kakao Granko) | Čokoláda mléčná 30% | |
tuk na vymazání plechu | Margarín | |
mouka na vysypání plechu | Mouka pšeničná hladká |