Nutriční hodnoty (Vepřové řízky kari)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 450 kJ / 347 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 15,63 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 10,38 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,25 g |
| Tuky | 9,90 g |
| – nasycené | 2,62 g |
| – nenasycené | 4,92 g |
| –– mononenasycené | 3,90 g |
| –– polynenasycené | 1,02 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 6,00 g |
| Cholesterol | 262 mg |
| Sodík | 9,39 g |
| Sůl | 23,06 g |
| Sacharidy | 45,75 g |
| – cukry | 3,95 g |
| ––– laktóza | 2,45 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 plátky 2 plátky vepřového masa | Vepřová kýta | |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 2 lžíce 2 lžíce Solamylu | Bramborový škrob | 30 g |
| 1/2 dcl 1/2 dcl mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 50 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce Vegety | Kořenící směs sypká | 30 g |
| 3 lžičky 3 lžičky kari koření | Kari | 15 g |
| 3 lžíce 3 lžíce sojové omáčky sladké | Sójová omáčka Tamari | 45 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| sádlo na smažení | Sádlo vepřové |