Pečená vepřová žebra

Lucie Hruba Kuchařka: Lucie Hruba

Vepřové maso 0 názorů

Suroviny

1 kg vepřových žeber
3 lžičky kari koření
3 lžičky sójové omáčky
3 lžičky kečupu
5 lžic olivového oleje
1 stroužek česneku
1 cibule
sůl
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Vepřová žebírka osolíme z každé strany a rozmístime na plech.

  2. Potom připravíme marinádu na potření. Do mističky dáme kari, sójovou omáčku, kečup, olej a prolisovaný česnek. Vše pomícháme a potřeme žebírka z každé strany.

  3. Když máme žebírka potřená a připravená, tak na vrch dáme na kolečka pokrájenou cibuli. Vše to trochu podlijeme vodou a dáme péct do předem rozehřáté trouby na 170 stupňů a pečeme zhruba hodinu, dokud nejsou žebírka dostatečně vypečená.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 22 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Pečená vepřová žebra

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: pecena zebra pečená vepřová žebra pecene zebra pečene vepřove žebra vepřová žebra pečená žebra recept marináda na vepřová žebra pečená vepřová žebra recept pečená žebra na medu marináda na vepřová žebra recepty na pečena žebra vepřova pečené vepřové žebro recept na pečená vepřová žebra recept na pečená žebra vepřová pečená žebra pečená vepřová žebra recept marinada na veprove zebra vepřové žebra marináda na pečené žebra marináda na pečená žebra

Zapomněl/a jsem heslo