Nutriční hodnoty (Žampiónová polévka s fazolemi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 1 612 kJ / 385 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,80 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,80 g |
| Tuky | 22,18 g |
| – nasycené | 2,82 g |
| – nenasycené | 18,72 g |
| –– mononenasycené | 4,84 g |
| –– polynenasycené | 13,88 g |
| ––– omega 3 | 0,02 g |
| Vláknina | 8,40 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 30 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 35,40 g |
| – cukry | 2,80 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g brambor | Brambor zimní | 200 g |
| 100 g 100 g žampiónů | Žampion čerstvý | 100 g |
| 1 konzerva 1 konzerva červených fazolí ve slaném nálevu | Fazole červená ledvina sterilované | |
| kmín | Kmín | |
| sůl (bujón) | Sůl mořská | |
| 2 litry 2 litry vody | Voda | 2000 ml |
| světlá jíška | Jíška světlá instantní | |
| sušená petrželka | Petržel nať sušená | |
| 2 lžíce 2 lžíce slunečnicového oleje | Olej slunečnicový | 22 ml |