Nutriční hodnoty (Ořechy v karamelu II.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 8 655 kJ / 2 069 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 32,24 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 32,24 g |
| Tuky | 130,80 g |
| – nasycené | 10,24 g |
| – nenasycené | 100,48 g |
| –– mononenasycené | 10,24 g |
| –– polynenasycené | 90,24 g |
| ––– omega 3 | 15,00 g |
| Vláknina | 13,60 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 12 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 183,80 g |
| – cukry | 153,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g směsi ořechů | Vlašské ořechy | 200 g |
| 150 g 150 g krystalového cukru | Cukr bílý | 150 g |
| 50 ml 50 ml vody | Voda | 50 ml |
| 1 lžička 1 lžička skořice nebo perníkového koření | Skořice ceylonská | 8 g |